iPad Problem with playing UNO online

Discussion in 'iPhone and iPad Games' started by FallenAngel, Dec 14, 2008.

  1. FallenAngel

    FallenAngel Well-Known Member

    Nov 15, 2008
    109
    0
    0
    Everytime i try to play online it says it's connecting, but after about 10 or 15 seconds i get an error "Networkerror".
    Are there any solutions?
     
  2. 1337brian

    1337brian Well-Known Member

    Oct 12, 2008
    3,358
    3
    0
    In My Head
    Same here!

    Yea I have been having the same problem for about 3 days now... :mad:
    I don't think it's on your end because I have tried everything, pretty sure the network multi-player is broken right now...:(
     
  3. mikec24red

    mikec24red Well-Known Member

    Dec 11, 2008
    91
    0
    0
    yep, same here
     
  4. manolis

    manolis Well-Known Member

    Dec 7, 2008
    135
    0
    0
    USA
    It works for me. i wait for 10 seconds and it connects and brings me to a table. :D
     
  5. Kursndax

    Kursndax Well-Known Member

    Oct 26, 2008
    106
    1
    0
    yeah I been having that same problem

    uno only uses wifi so I don't know if its my phone dropping wifi or my router, or the game itself

    they need to update and add chat for the waiting rooms before you actually play, i love uno but lately I can't cause of network errors
     
  6. 1337brian

    1337brian Well-Known Member

    Oct 12, 2008
    3,358
    3
    0
    In My Head
    It has to be the game itself... I have tested on 4 diff wi-fi routers and same thing everytime... Network error :mad:
     
  7. Kyoshin

    Kyoshin Well-Known Member

    Dec 12, 2008
    168
    0
    0
    Student
    Belgium, Maasmechelen
    Uhmm I dno but you can try to delete it and reinstall it on iTunes? Some time's I can't connect lol.. I always thought nobody played the game. :D
     
  8. 1337brian

    1337brian Well-Known Member

    Oct 12, 2008
    3,358
    3
    0
    In My Head
    Well tried that just now, Now whenever i try and use my online ID it says it's in use...
     
  9. 1337brian

    1337brian Well-Known Member

    Oct 12, 2008
    3,358
    3
    0
    In My Head
    Ok!... I just made a new name... Same thing, network error. So all in all nothing was accomplished other than losing my user ID and all my unlocked icons. :mad::mad::mad:
    It's broken!
     

Share This Page